Syvänniemen Kyläyhdistys ry

 

Vuodesta 1980 toiminut Syvänniemen kylätoimikunta rekisteröitiin yhdistykseksi 1997. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on kylän kaikinpuolinen kehittäminen. Yhdistys pyrkii lisäämään asukkaiden harrastus- ja kulttuuritoimintaa, yhteisöllisyyttä ja omatoimisuutta.

Kyläyhdistyksen toimintaa organisoi vuosittain valittava hallitus toimintaryhmineen. Kyläyhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki kyläläiset, myös kannatusjäsenyys on mahdollista. Jäsenmaksun määrästä ja keräämisestä päätetään vuosittain syyskokouksen yhteydessä. Toistaiseksi jäsenmaksua ei ole kerätty.

Kyläyhdistys on jo vuosia toiminut Syvänniemen asukkaiden elinolojen ja hyvinvoinnin edistämiseksi, ja esim. katuvalot ovat osoitus pitkäjänteisestä yhteistyöstä. Kyläläisten talkoovoimin olemme pystyneet kehittämään kylämme viihtyisäksi ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia tarjoavaksi asuinpaikaksi.

Kyläyhdistyksen talkoovoimin ylläpidetään talvisin latuverkostoa niin Korppiniemen alueella kuin sääolosuhteiden sallisessa Kuttajärven jäällä.Kylällämme tehdään merkittävässä määrin talkootyötä. Pyrkimyksenämme onkin tarjota puitteet kaikenlaisille toimnnoille: lapsiperheille, eläkeläisille, luonnonystäville ja teatterin harrastajille. Talkooväki, toiminnan eläminen ajan hengessä ja kyläläisten tarpeiden huomioiminen onkin Syvänniemen kylän vahvuus.

Tavataan tapahtumissa, tullaan tutuiksi!
Syvänniemen Kyläyhdistys ry:n hallitus

 

Syvänniemen kyläyhdistyksen yhteystiedot

Facebook: https://www.facebook.com/Syvanniemi/
Sähköposti: syvanniemen.kylayhdistys@gmail.com
Postiosoite:
Syvänniemen kyläyhdistys ry
Keihäskoskentie 132
71570 Syvänniemi

 

 

 

 

 

 


Liity jäseneksi

Ota Yhteyttä

 

Syvänniemen kyläyhdistys ry:n hallitus vuonna 2018

 

Puheenjohtaja: Maigi Korhonen, 044 4260 002, maigi.korhonen(at)gmail.com
Varapuheenjohtaja: Ismo Vepsäläinen, ismo.vepsa(at)gmail.com
Sihteeri: Timo Kokkonen, timokokkonen(at)hotmail.com

Rahastonhoitaja: Johanna Karhunen

Muut jäsenet:
Markku (Eco) Kankkunen
Pia Hakkarainen
Marjut Kokkonen
Katja Setälä
Ilpo Tolonen
Niilo Lyytinen
Aija Salmela
Titta Laitinen

Varajäsenet:
Pekka Kääriäinen

 

© 2012 Syvänniemen kyläyhdistys.